Siguri e lartë

Ne garantojmë cilësi në punët tona, në të cilat ju ofrojmë siguri të lartë.

Në gjith Kosovën

Projektet dhe punët tona shtrihen në tërë teritorin e Kosovës.

Ideal për buxhetin tuaj

Ne ju ofrojmë cilësi të mirë me cmime të arsyshme për buxhetin e juaj.

Rreth Nesh.

Në bazë të sukseseve dhe profilizimit të saj për zhvillimin , modernizimin dhe efikasitetin e punimeve ndërmarrja ndërtimore transportuese "Govori Construction" në Gjilan - Kosovë ofron shërbime - punimendërtimore për nevojat dhe kërkesat tuaja.

Në stafin e ' Govori Construction' janë të angazhuar profesionaliste të niveleve të ndryshëm të cilët kanë eksperiencë të dëshmuar në realizimin e disa projekteve të rëndesishme . ' Govori Construction'-i ka bashkëpunëtorët e vet brenda dhe jashtë vendit që kooperojnë në aktivitete të ndryshme në lëminë e ndërtimit të ulët dhe furnizimin me teknikë ndërtimore , e gjithë kjo bënë që ne të jemi të suksesshëm , gjë që tregojnë edhe veprat konkrete të realizuara në kohë , kualitet dhe me sinqeritet të plotë .

...

Panifikimi

...

Projekti

...

Procesi i punës

...

Përfundimi

Vizioni ynë

Zgjerimi i kapaciteteve punuese dhe pajisjeve teknike.
Aplikimi i standardeve evropiane në fushat e ndërtimit të ulët.
Profesionalizimi dhe marrja e eksperiencave nderkombtare.
Plasimi ynë në tregun punues ndërkombëtar.
Bashkpunimi – kooperimi me ndërmarrjet dhe asociacionet profesionale ndërkombetare.

Veprimtaria

Veprimtaria e kësaj kompanie është relativisht e re por ka realizuar një numër të madh të projekteve me vlera kapitale në Kosovë , duke mos lënë anash edhe punimet ne objektet individuale .

Shërbimet.

Ne mirremi me asfalltimin e rrugeve, duke pasur nje bagazh te gjere te punimeve te ketij lloji.

Besushmeria e klientit, eshte rezultati yne ne kete drejtim duke na u besuar rrenime te llojeve te ndryshme.

Nese deshironi qe oborri juaj te kete nje pamje te bukur, ne e bejme te mundur kete duke ju siguruar kualitet dhe cilesi te larte te produkteve te kubezave te betonit.

Je duke ndertuar shtepi/banese te re, apo keni nevoje per ri-modelim te sistemit te kanalizimit dhe ujesjellsit ? Ne e bejme te mundur kete nga stafi profesional me shume pune te kryera mas vete.

Nuk ka rendesi se qka eshte. Shtepi, Banese, Fabrike apo qfar do lloji tjeter i objektit. Ne e ndertojme ate.

*Vetëm e-mail valide, jo spam.

Kontakti.

Map

Address

Govori Construction
Gjilan, 60000
Kosovë

+377 44 154 091
+377 44 100 699
info@govori-ks.com

Na shkruani